De Nieuwe Sint Jacob wordt gerealiseerd op een bijzondere locatie, namelijk pal tegenover Artis in Amsterdam op de plek van het vroege Sint Jacob.

Hier wordt gebouwd aan een comfortabele en veilige woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. Met de monumentale kapel in het hart en daaromheen een binnentuin, woont u hier aan een groene oase van rust. Maar toch in het bruisende stadsleven van onze hoofdstad Amsterdam. In De Nieuwe Sint Jacob komen 305 luxe vrije sector huurappartementen en 20 stadswoningen beschikbaar.

Wooncomfort, voor nu en later
Een modern, luxe vrije sector huurappartement in hartje Amsterdam, met goede zorg binnen handbereik. Dat is wat wonen in De Nieuwe Sint Jacob zo bijzonder maakt. Een plek waar u van een hoge mate van wooncomfort geniet. En mocht er in de toekomst een zorgbehoefte ontstaan, kan er door de aanwezigheid van een zorgaanbieder op de locatie op ingespeeld worden zonder drastische wijzigingen in uw woonsituatie.

Zo woont u zelfstandig en zorgeloos, met een breed pakket van diensten beschikbaar. Een fijne gedachte dat verhuizen niet meer nodig is!


Meer informatie:
https://www.denieuwesintjacob.nl/


,